اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، رضا افلاطونی در دیدار با نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: برنامه ریزی و تصمیم گیری در حوزه مدیریت زمین باید به صورت واحد انجام گیرد که کارها در این عرصه با دقت و سرعت بیشتری اجرا شود.
به گزارش ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، رضا افلاطونی در دیدار با نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: برنامه ریزی و تصمیم گیری در حوزه مدیریت زمین باید به صورت واحد انجام گیرد که کارها در این عرصه با دقت و سرعت بیشتری اجرا شود.
رئیس سازمان امور اراضی کشور اظهار داشت: سازمان امور اراضی کشور در محورهای مختلفی فعالیت می کند که مهمترین آن تثبیت مالکیت اشخاص است و دولت نسبت به اراضی و املاک خود، حفظ کاربری و تجمیع و یکپارچگی اراضی کشاورزی است.
رفع تداخل حدود 80 درصد اراضی کشور
افلاطونی اضافه کرد: تثبیت مالکیت اراضی پیشران توسعه کشور است و اجرای آن بسیاری از پرونده های مالکیتی در محاکم قضایی را کاهش خواهد داد.
وی گفت: تثبیت مالکیت در دو حوزه رفع تداخلات و صدور اسناد اراضی کشاورزی در سازمان پیگیری می شود، قبل از دو سال اخیر فقط 11 درصد از اراضی کشور رفع تداخل شده بود، اما اکنون این میزان به حدود 80 درصد رسیده و به دستگاه های مربوط نیز ابلاغ شده است.
60 درصد اراضی کشاورزی سنددار شدند
رئیس سازمان امور اراضی کشور تصریح کرد: در حوزه صدور سند اراضی کشاورزی، قانون الزام به ثبت معاملات ملکی ابلاغ و باعث شد مشکلات مردم در این حوزه نیز کاهش یابد تا چند سال گذشته فقط چهار درصد از اراضی کشاورزی سنددار شده بود که اکنون به حدود 60 درصد رسیده است.
وی اظهارداشت: در حوزه حفظ کاربری اراضی کشاورزی معتقدیم پیشگیری بهتر از درمان است و تغییر کاربری اراضی کشاورزی باید در مراحل ابتدایی شناسایی و متوقف شود، در سال 1402 توانستیم حدود 50 درصد از تغییر کاربری های غیرمجاز تبصره دو ماده 10 قانون حفظ کاربری را اعمال کنیم که این موضوع موجب بازدارندگی خوبی در کشور شده است.
وی خاطرنشان کرد: سامانه پنجره واحد مدیریت زمین در تمام استان های کشور راه اندازی شده و پایش هوشمند نیز در سراسر کشور در حال اجرا است.
افلاطونی ادامه داد: در حوزه تجمیع و یکپارچه سازی اراضی کشاورزی نیز تا قبل از سال 1402 کمتر از هزار هکتار از اراضی کشاورزی تجمیع و یکپارچه شده بود، ولی در آن سال اجرای طرح هر شهرستان یک پایلوت به استان ها ابلاغ شده و هم اکنون تمام استان ها این طرح را اجرا کرده اند.
وی گفت: لازم است آمار صحیحی از اراضی کشاورزی وجود داشته باشد تا بتوانیم مدیریت صحیحی را در این اراضی اعمال کنیم، به همین دلیل حدنگاری اراضی کشاورزی به عنوان یک اولویت در وزارت جهاد کشاورزی و سازمان امور اراضی در نظر گرفته شده است.
به گفته وی، تسهیل ارائه خدمات به مردم نیز از اقداماتی است که در سازمان امور اراضی کشور انجام می شود، در این مورد استعلام های مورد نیاز برای اجرای طرح های کشاورزی کاهش یافته است.
رئیس سازمان امور اراضی کشور ادامه داد: هوشمندسازی اقدامات امور اراضی از گام های مهمی است که موجب خدمت رسانی بهتر به کشاورزان و بهره برداران می شود و تمام اقدامات سازمان در بستر سامانه انجام می شود.
وی خاطرنشان کرد: برخی از فعالیت های غیرحاکمیتی سازمان نیز به بخش خصوصی و سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی برون سپاری شده است.
افلاطونی اضافه کرد: نیاز است تا آمایش سرزمین در کشور اجرا شود و هر فعالیتی در مکان مناسب خود اجرا شود و اراضی کشاورزی از چرخه تولید خارج نشود.
تقویت ساختار مدیریت امور اراضی در استان ها ضروری است
«محمد سراج» نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: لازم است تا مدیریت امور اراضی در استان ها به اداره کل ارتقا یابند و با ساختاری قوی تر از تغییر کاربری اراضی کشاورزی جلوگیری شود.
وی افزود: باید نقشه جامعی از اراضی کشور داشته باشیم و میزان و نقشه کامل اراضی کشاورزی مشخص و هرگونه ساخت وساز در این اراضی ممنوع اعلام شود.
وی ادامه داد: اراضی کشاورزی همانند منابع نفت و گاز امانتی برای نسل آینده است و باید از ظرفیت ائمه جمعه و شوراها و دهیاران برای فرهنگ سازی در مورد حفاظت از اراضی کشاورزی استفاده کرد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: باید به مالکیت خصوصی افراد احترام گذاشت، ولی این بدین معنا نیست که اجازه دهیم هر فعالیتی در اراضی کشاورزی انجام شود و این اراضی از چرخه تولید خارج شود، مردم بدانند افراز و ساخت وساز در اراضی کشاورزی ممنوع است.
وی بیان کرد: اراضی کشاورزی تأمین کننده امنیت غذایی جامعه است و با افرادی که این امنیت را تهدید می کنند، باید مقابله شود.
سراج افزود: لازم است تا آمایش اراضی کشاورزی در کشور وجود داشته باشد تا فعالیت های غیرکشاورزی در اراضی کشاورزی ممنوع شود؛ فرهنگ سازی در این زمینه از اهمیت خاصی برخوردار است.
{{name}}
{{content}}